LEACER hovorí, že môžeme očakávať nové notebooky MacBook Pro na udalosti WWDC21

June 20, 2023 0 By evfwr

Apple usporiada svoju každoročnú udalosť WWDC za dva týždne a hoci to nie je normálne, kde vidíme oznámené tony hardvéru, zdá sa, že toto je toto Rok by mohol byť výnimkou.

Podľa LEACER JON PROSSER môžeme očakávať, že počas úvodnej hlavnej myšlienky bude oznámený aspoň nový MacBook Pro nejakého druhu.

Zatiaľ čo ProSser nepodarilo podrobnosti o tom, čo bude tento nový MacBook Pro, počuli sme zvesti o novom notebooku High0end neskoro. Predpokladá sa, že 13-palcové aj 16-palcové verzie prichádzajú s novými čipmi Apple M1X. Predpokladá sa, že aj prepracovaný podvozok.

Mark Gurman spoločnosti Bloomberg nedávno informoval, že nový MacBook Pro bude powerhouse, ktorý bude obsahovať až 64 GB RAM a niektoré pôsobivé jadrové počty – 10.

Pre nových profesionálov MacBook, Apple plánuje dva rôzne čipy, kódované jade C-Chop a Jade C-Die: Obidve zahŕňajú osem vysokovýkonných jadier a dve energeticky efektívne jadrá pre celkom 10, ale budú ponúkané v 16 16. alebo 32 grafických jadrových variácií.

Vysoko výkonné jadrá sa začínajú pre zložitejšie úlohy, zatiaľ čo energeticky efektívne jadrá fungujú pri pomalších rýchlostiach pre základné potreby, ako je prehliadanie webových stránok, zachovanie výdrže batérie. Nové čipy sa líšia od dizajnu M1, ktorý má štyri vysoko výkonné jadrá, štyri energeticky efektívne jadrá a osem grafických jadier v súčasnej 13-palcovej MacBook Pro.

Spoločnosť Apple takmer určite oznámi nové verzie iOS, MacOS, iPados, Watchos a TVOS počas svojej úvodnej hlavnej myšlienky 7. júna. Budeme musieť počkať a zistiť, či sa k nim pripojí nový MacBook Pro.

Možno sa tiež chcete pozrieť:

Stiahnutie: iOS 14.6 Final IPSW odkazy, súbor profilu OTA spolu s vydaním iPados 14.6

Jailbreak iOS 14.5.1 Pomocou checkra1n, tu je návod [sprievodca]

Ako downgradovať iOS 14.6 a iPados 14.6 [Sprievodca]

Ako opraviť zlý odtok batérie iOS 14 [Sprievodca]

Konvertovať továreň káblové Apple CarPlay na bezdrôtovú Apple CarPlay vo vašom automobile ľahko, takto

Chránič obrazovky iPhone 12 / Pro s temperovaným sklom: Tu sú najlepšie

Najlepšie iPhone 12, 12 Pro puzdro s štíhlymi, peňaženkami, ultra tenkým dizajnom? Tu sú naše najlepšie výbery [zoznam]

Najlepší chránič mini obrazovky iPhone 12: Tu je zoznam, ktorý stojí za kontrolu

Najlepší chránič obrazovky iPhone 12 Pro Max: Tu je zoznam, ktorý stojí za to skontrolovať

Apple Watch EKG App Hack: Povoľte mimo nás v nepodporovanej krajine v sérii 5 a 4 bez väzenia

Môžete nás sledovať na Twitteri alebo na Instagrame a dokonca aj naša stránka Facebook, aby ste sa informovali o všetkých najnovších od spoločnosti Microsoft, Google, Apple a Web.