2018 13,3-palcový MacBook Air s displejom sietnice, špecifikácie ID dotykov, ceny, dátum vydania

April 29, 2023 0 By evfwr

Fantastické správy pre nadšencov MacOS, ktorí nepotrebujú silu a všestrannosť špičkovej a mega-vyvinutej Mac . Počas dnešného mediálneho podujatia v New Yorku výkonný tím spoločnosti Apple odhalil úplne nový MacBook Air 2018, ktorý bude pôsobiť ako základný gadget pre budúcich majiteľov MAC.

Rastúci počet spotrebiteľov v posledných rokoch využil šancu, aby nahradil svoj vstupný MacBook Air za iPad, smartfón s veľkou obrazovkou alebo dokonca notebook na súťažnej platforme, napríklad lacný počítač so systémom Windows alebo dokonca Chromebook, ktorý neponúka všetky zvončeky, ako aj píšťalky, ale túto úlohu len vykonáva pre tých, ktorí vyžadujú príležitostný stroj.

Tento typ nákupnej mentality zmiešaný s pravdou, že spoločnosť Apple neposkytla značnú aktualizáciu spoločnosti MacBook Air, znamenala, že predaj nedávno klesol. Spoločnosť Apple bude dúfať, že toto obnovenie zmení, ako aj vykazuje vzostup.

S týmto oznámením spoločnosť Apple v podstate nahrádza starnúcu MacBook Air týmto úplne novým modelom MacBook Air 2018. Namiesto toho, aby sa pokúsil úplne znovu objaviť koleso a úplne vylepšiť stroj, spoločnosť Apple sa namiesto toho rozhodla pre známe úpravy zo svojej súčasnej 12-palcovej linky MacBook, aby posunula dizajn vpred.

Tento nový stroj obsahuje panel sietnice s rozlíšením s rozlíšením s vyšším rozlíšením s tenkým dizajnom, čo znamená, že stále udržiava prenosnosť, vďaka ktorej bol MacBook Air tak výrazný, keď ho pôvodne predstavil úlohy Steve. ako interné. Táto obrazovka bude rovnako obklopená štíhlymi rámami-rovnako ako vzor v súčasnosti-aby sa zabezpečilo, že obrazovka je ohniskom, ako aj v tom, že jej nepredstavuje žiadny typ nepotrebného nekonečného majetku.

Neexistuje žiadna dotyková lišta, ako sa očakávalo, ale teraz máme dotykové ID, ktoré vymýšľajú biometrickú bezpečnosť, poháňané bezpečnostným čipom spoločnosti Apple T2. Klávesnica na novom MacBook Air je teraz rovnaká, ako je objavená na najnovších gen of Macbook Pros. Nový Gen. Force Touch Trackpad, je teraz o 20% väčšia ako tá, ktorá sa objavila na predchádzajúcom MacBook Air.

Možnosti pripojenia zahŕňajú dva porty Thunderbolt 3, HDMI, VGA a DisplayPort. Stroj je schopný výstupovať 5K na vonkajšie displeje, ako aj prichádza podporovať EGPUS.

Jadrom stroja je 8. dvojjadrový procesor Intel, ako aj podporuje RAM až 16 GB, pričom úložný priestor sa dopĺňa na 1,5 TB SSD. Pokiaľ ide o výdrž batérie, spoločnosť Apple nám poskytuje rôzne čísla; 13 hodín prehrávania filmu iTunes, avšak 12 hodín na prehliadanie webu.

Pre tých, ktorí uvažujú o tomto najnovšom oznámení MacBook, spoločnosť Apple začne predávať hardvér od 7. novembra za počiatočný výdavok 1 199 dolárov, ktorý obsahuje 8 GB RAM, 1,6 GHz Core i5, ako aj 128 GB SSD.

Rovnako by ste radi skontrolovali:

Downgrade iOS 12.1 na iOS 12.0.1 na iPhone alebo iPad, takto

Stiahnite si iOS 12.1 Konečné odkazy IPSW, aktualizácia OTA pre iPhone aj iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 na iPhone, ako aj iPad [aktualizácia stavu]

Môžete s nami vyhovieť na Twitteri, pridať nás do svojho kruhu na Google+ alebo sa vám páčiť naša stránka na Facebooku, aby ste sa informovali o všetkých najnovších od spoločnosti Microsoft, Google, Apple a na webe.