Zapnutie Kerbal Space Program do správneho vesmírneho simulátora

August 11, 2022 0 By evfwr

Kerbalový priestor – hra Freakin ‘Space LEGO a nekompetentní Little Green Men – videl veľa popularity, pretože to bolo na parnom letnom predaji. Teraz, v ponuke na vyskúšať si Flight Sim Aficionados, ktorí stavajú 737 kokpitov v ich garáži, niekoľko podnikov Kerbalnauts sú stavebné regulátory pre tento nádherný úvod do [Tsiolkovsky], [Goddard] a [Evel Kinevel].

[Vladoportos] Myšlienka KSP by mohla použiť vlastné herné regulátory na zabezpečenie spínačov na inscenáciu, držanie postoja a príkazy na kontrolu reakcie. V hre, to sú prepínané klávesnicou vstupom, ale bohužiaľ ničí ponorenie, že je raket-poháňaný anjel smrti pre vašich kerbalových dobrovoľníkov. Zmaľoval Arduino Leonardo, aby poslal USB HID príkazy k svojmu počítaču vždy, keď stlačil jeden z tlačidiel pripojených k svojmu regulátoru sliesnej dosky. Je to práca prebieha, ale [Vladoportos] má nejaké veľké plány, ktoré zahŕňajú fyzioteliet Nav loptu, aby ukázali orientáciu svojej lode v priestore.

USB vstup je jedna vec, ale to je len polovica problému. Ak chcete vybudovať skutočný simulátor Kerbal Shibutor, budete musieť získať dáta z hry, a do vášho skla alebo analógových displejov. [Voneiden] Naveď na SUBREDDIT KSP má riešenie pre vás. Pracuje na aplikácii “ovládanie misie”, ktorá beží v Pythone, sa pripája k pluginovi Kerbal Space Program cez TCP, a zobrazuje informácie o lete, ako je rýchlosť, nadmorská výška, dĺžka, zemepisná šírka, apoapsis a periapsis. Kód je na jeho git, pripravený pre niektorých jednotlivcov, aby to prinieslo na RASPI a znak LCD displej.