Urobiť originálny prístroj z KAOSTA LAD, ako aj radiče pásov

July 17, 2022 0 By evfwr

MIDI GUITARY boli v okolí vzhľadom na to, že 80. roky, rovnako ako takmer bez výnimky, ktoré sú vytvorené ako priame, jedno-to-one kópie ich akustického ako aj elektrické bratia. [Michael] pracuje na otáčaní tohto dohovoru na hlavu s Misa Tri-Bass, MIDI Guitar, ktorá bola vytvorená, aby bola najlepšou gitaristovou syntetizátorom rozhrania.

Tri-bass nevytvára žiadny typ samotného hluku; Namiesto toho je to polyfónny MIDI regulátor s tromi kanálmi spravovanými tromi radmi stuhou na krku. Telo sa skladá z veľkej dotykovej obrazovky rozdelenej do štyroch MIDI kanálov, v podstate otáčajúcu túto gitaru do prístroja vytvoreného pre elektronickú hudbu, ako aj nie je akustický nástroj kludovaný do plnenia elektronickej úlohy.

Na rozdiel od celého veľkého množstva iných digitálnych gitaristických MIDI regulátorov, tri-bass je naozaj vybudovaný z dreva. ÁNO, krk je postavený z javoru (vykladaný s tromi radmi stuhou, samozrejme), ako aj telo prichádza priamo zo stromu, so stylingom ovplyvneným zabudnutým retro-moderným dizajnom. Je to vynikajúci kus súpravy, ako aj my nemôžeme sa dočkať, až uvidíme [Michael], s Handipract v rukách digitálnych gitaristov na svete.

Môžete skontrolovať video z [Michael] Rockin Out nižšie.