5 najlepších vojnových hier pre Android v roku 2019

July 9, 2023 0 By evfwr

Vojna nie je hra, vojnové hry sú však na PC, ako aj konzolách dosť výrazné. Telefónny hovor zodpovednosti je prominentným príkladom. S nárastom systému Android však ľudia tiež hrali na svojich smartfónoch veľa hier. Telefónny hovor zodpovednosti sa preto ponúka aj na Android okrem mnohých ďalších vojnových hier. Práve tu je niekoľko z najlepších vojnových hier ponúkaných na Android v roku 2019. Využívanie nedávno zavedeného predplatného Google Play Pass môžete potešiť pozastavenie hier pre Android bez dráždenia reklám alebo nákupov v aplikácii.

1. Frontline Commando: D-Deň

[googleplay url = ””]
Frontline Commando: D-Deň je jednou z najlepších vojnových hier v roku 2019. Pokračovanie pôvodného, ​​Frontline Commando, táto vojnová hra má umiestnenie v nastavení druhej svetovej vojny. Pozoruhodná grafika na úrovni konzoly v minulosti, ako aj úhľadné dotykové ovládacie prvky z nej robia veľkolepý strelec tretej osoby s vojnou. Hra obsahuje zbrane v reálnom živote, ako aj miesta, ako sú pláže Utah, ako aj pláže Omaha, sú modelované presne ako originálne miesta.

Existuje viac ako 100 úrovní, pretože nie sú ľahké. Všetky tieto prvky spolu robia hru pútavou a rovnako ako najlepším množstvom tvrdých. Je to mimoriadne navrhovaná hra, aj keď ste v akomkoľvek type strelcov tretích osôb, ako aj nevyhnutne iba teplé hry.

2. súrodenci v náručí 3

[googleplay url = ””]
Pôvodný súrodenec v náručí patril medzi najlepšie hry Gameloft. Tretia iterácia, ako by ste uhádli, je vojnovou hrou nabitými akciami, ale je vysvetlená hlavne ako arkádový strelec. Mobilná verzia sa nedá skutočne porovnávať s náprotivkom PC. Je to však príjemný strelec prvej osoby pre váš Android. V tom nie je veľa z hľadiska príbehu, ak sa však tešíte z nejakej bezduchej streľbe, tretia hra v splátke je stále slušná.

Najdôležitejšie je, že ide o akčný strelec, ktorý je k dispozícii presne v 62 MB od najnovšej verzie. Misie sú lineárne, majú však určitý rozsah, aby sa ubezpečili, že hráči sa nenudia. Preto je vhodné pre mnoho smartfónov s Androidom, nielen pre vlajkové lode.

3. Fantastické bitky Stredoveké

[googleplay url = ””]
Vojny neboli vždy bojované so zbraňami, ktoré poznáte. Ak ste vo vojnových hrách, ale nie toľko v súčasnej vojne, môže to byť hra pre vás. Fantastické Battles Medieval je historický titul techniky s kvázi-RTS Gameplay. Zaberá polohu počas stoviek vojnov a má veľa potýčok spolu s režimom kampane a režimom pre viacerých hráčov.

Bojový systém je to, čo robí hru zábavnou na hranie a dokonca aj sledovanie. Bitky sú rýchle, takže musíte využiť čas, ktorý máte efektívne. Pri boji proti vojakom AI, ako aj s jazdecami, môžete hru pozastaviť a poskytnúť pokyny svojim jednotkám na premiestnenie do oveľa lepších pozícií. Po každej bitke môžete upgradovať jednotky, ako aj ich zručnosti. Získané skúsenosti možno využiť na zvýšenie ich štatistík.

Toto je nevyhnutnosťou pre fanúšikov historických titulov, ako je celková vojna.

4. Svet v náručí

[googleplay url = ””]
Nemalo by nikoho prekvapiť, keby ste videli ešte jednu hru GameLloft na zozname. Podnikanie robí niekoľko najlepších vojnových hier v systéme Android alebo iba mobilné hry všeobecne. Aj keď názov naznačuje scenár typu svetovej vojny, World at Arms je o Amerike bojujúcou proti teroristickej organizácii menom KRA. Je to titul techniky budovania základne s bojovým systémom rozdelenej obrazovky, ktorý môže byť pre mnohých ľudí osviežujúci.

Môžete spravovať umiestnenie systému, ako aj umiestnenie, ako aj tak, ako aj využívať špeciálne zbrane, ako sú rakety. To len vyplýva, že sa môžete tiež zameriavať na súperov rakety, ale môžete ich prejsť preč, aby ste znížili poškodenie vašich jednotiek. Vyrovnanie vašej základne odomkne oveľa špeciálnejšie zbrane, ako je letecký úder, jadrový štrajk, výbušná škrupina atď. Hardcore War Technique hráči nemusia objaviť štýl rozdelenej obrazovky mimoriadne príťažlivo. Toto je jedna z najlepších vysokých hier FPS pre Android s pozoruhodnou hrateľnosťou.

5. Armáda hrdinov

[googleplay url = ””]
Vďaka sloganu „Fight, Ruin and Defend“ je armáda hrdinov na internetovej akcii, ako aj vojnovú hru pre Android. Pretože hráte proti skutočným ľuďom, máte milióny nepriateľov, ktoré môžete dobyť. Vaším motívom je trénovať svoju armádu, aby chránila svoju základňu pred potenciálnymi nepriateľmi týkajúcimi sa chytenia vašej základne. Medzitým sa tiež pokúsite vyvinúť silnú oblasť základne, ktorá chráni svoju základňu a dominuje svetu. V hrách, ako sú tieto, je prežitie nevyhnutné pre víťazstvo. Práve tu je niekoľko najlepších hier prežitia pre Android, ktoré by ste mali skontrolovať.

Tu končí náš zoznam najlepších vojnových hier v roku 2019, ktoré ponúkli jednotlivcom Android v obchode Google Play. mal by ynull