NYC CCTV Scouting

May 9, 2023 0 By evfwr

Na nedávnej ceste do New York City, [Sherri] si všimol, že je záloha “NYPD Security Camera” Signage. Ona ò na bicykli Sousveillance Tour, rovnako ako niektoré kopanie objaviť viac o systéme. Podľa nedávneho publikovať článok, mesto znamená mať 2 000 kamier nainštalovaných do roku 2009. Každý systém má aspoň dva fotoaparáty, palubný DVR, zálohovanie batérie, webserver, ako aj bezdrôtové pripojenie. Produktová rada CREEMEYE sa vyrába celkovým odvolaním – ľudia, ktorí vám priniesli babywatch. Zatiaľ čo obchodná stránka nezaznamenáva žiadny typ špecifikácií, objavili sme zoznam nákladov, ktorý bol poskytnutý v New Yorku. Každé výpisy systému za 28-39 dolárov. Môžu mať obrazové snímače rovnako ako 2 megapixely, držať 30fps video po dobu 5-15 dní, ako aj prenášať bezdrôtovo na 4.9GHz Public Security Band.

[Sherri] Wonders Aké systémy sú v lokalite, aby ste zabezpečili bezpečnosť siete kamery, ako aj aby sa údaje boli spracované správne. Videli sme zlé implementácie kamier s webovými servermi
v minulosti. Navrhuje systém tretej strany na potvrdenie bezpečnosti, prevádzky, ako aj skladovania. Práve teraz nie je dôvod, prečo vláda nebude využívať záber na invazívne ťažby dát. Ako verejne financovaný systém sledovania verejných priestorov vidíme žiadny dôvod, prečo by obrazové toky z týchto pomôcok nemali byť bežne dostupné.

[Vďaka tendencii]