Krásna replika Team Fortress 2 Zbrane

February 28, 2023 0 By evfwr

Videli sme náš podiel replikových rekvizzov, avšak [Nathan] replika špionážnej sidearm z tímovej pevnosti 2 je včelí kolená.

Rozvinúť sa začal ako off-the-the-rebring Airsoft Gun. Po odstránení barel, ako aj valca, [Nathan] využil apoxie scryt, ako aj celý veľký problém brúsenia, aby sa obrátil skladový kus kovu, ako aj plastov do niečoho, čo sa dostalo priamo z obchodu Mann Co. Verzia veľvyslanca v hre tiež zahŕňa gravírovanie položky náklonnosti spy, duplikovaná [Nathan] s nejakým extrémne opatrným dielom Dremel. Akonáhle bola podpora vykonaná, [Nathan] vyvinul box formy z preglejky, ako aj naplnené silikónovým kaučukom. To mu umožnilo, aby urobil množstvo odliatkov jeho prop zbrane

Toto nie je [Nathan] je len TF2 replika On tiež urobil repliku zásobníka Sniper Gun a Scout’s Scattergun a megafón z pohraničia. V snahe o to, aby sa urobil sám, [Nathan] je prevod, aby sa vytvorila zbraň, ktorá požiava dve stovky dolárov, vlastné nástroje na desať tisíc kôl za minútu. Ešte na remeslá žiadny typ klobúkov.