Model Sputnik objavuje svoj hlas po desaťročiach ticha

January 28, 2023 0 By evfwr

, keď sa blížime k 60. výročiu ľudskej rasy, ktorá sa končí, že je vesmírny druh druhov, sputnik nostalgia nebude žiadna otázka na vzostupe. Rovnako ako správne, aj keď bol Sputnik neuveriteľne primitívny v porovnaní s dnešnými satelitmi, jeho 1957 predstavil inflexný bod v histórii, ako aj veľký úspech pre ľudstvo.

Soviets, pochopiteľne hrdí na ich úspech, vyrábali sériu pamätných dizajnov prvého umelého mesiaca Zeme ako dary do iných krajín. Ako sa človek dostal do vlastníctva kráľovskej spoločnosti, nie je jasné, avšak [Fran Blanche] objavil o tom s ním s obvodnou cestou detailnou na video nižšie, rovnako ako sa zaviazal reprodukovať pôvodnú elektroniku z dizajnu, ktorá urobila jedinečný sputnik pípne.

Verzia dizajnu Kráľovskej spoločnosti už nefunguje, avšak našťastie to prišlo so schematickým obvodom s pevným štátom, ktorý sa použil na emuláciu odvahu vákuovej trubice originálu. Úmysel budovať okruh čo najbližšie k vintage, ako je to možné, ako aj ozbrojené vrecúškou germániových tranzistorov z 60. rokov, [Fran] spolupracoval so schematickými, opravoval niekoľko problémov tu, ako aj tam, rovnako ako nakoniec priniesol Hlas sputnik späť do života.

Ak si myslíte, že sme predtým pokryli opätovného znovuzrodenia SPUTNIK, možno budete presvedčiť o našom článku na tom, ako niektoré šunky prestavané zažívacie trakty Sputnik z Just nedávno odkryté Soviet-Era Schematics. [Fran], S Job len reprodukuje hluk Sputnik – žiadne povolenie nevyžaduje!