2013 Open Hardware Summit Badge Zahŕňa EPAPER obrazovka

July 9, 2022 0 By evfwr

Pozrite sa na tento atraktívny kus pre otvorený hardvér. Je to to, čo budete používať okolo krku na summite otvoreného hardvéru v tomto roku. Wyolum sa spojil s balíkom pre obrazovku, ako aj viď štúdiá pre dosky.

Nazýva sa Badger, ako aj to je Arduino a rovnako ako Arduino Shield. Existuje množstvo rôznych možností výkonu; Mince-bunka, microUSB, nepopulátne konektor s valcami, alebo svorky lanyard, ak chcete nosiť napájanie okolo krku. Môžete vidieť päť krátkodobých tlačidiel vidieť vyššie, avšak na zadnej strane objavíte slot karty microSD spolu s napájacím spínačom pre zachovanie mincovej bunky.

Pozrite sa na video nižšie pre rýchly vzhľad. Okrem podávania ako vaše poverenia prichádza seminárnou rutinou predinštalovaný. Rovnako ako samozrejme, toto je otvorený zdrojový štýl, takže môžete kopať so schematickou, palubnou technikou, ako aj kód na stránke, ktorá je prepojená vyššie. Oh, ako aj prvý hack už bol stiahnutý. Tu je odznak čitateľský zločin, ako aj trest.

Hovoriť o seminárnych odznakoch, def con začína tento týždeň. Hackaday spisovateľ [Eric Evencick] bude tam, ako aj dúfame, že má možnosť pozrieť sa na niekoľko z odznak hacking na podujatí.