Habowaday Links: 5. januára 2014

September 13, 2022 0 By evfwr

Aj keď nemôžeme kontrolovať skutočné použitie tohto zariadenia, [Husam] je prenosný WiFi Jammer je vlastne celkom cool. Používa Raspberry PI a Aircrack-NG kompatibilný hardvér na spam vzduchové vlny s DeAuth pakety. Celé zariadenie je balené v elegantnom boxe s LCD a RGB LED diódami riadenými ARDUINO. Pozrite sa na galériu Imgur.

Môžete si vyzdvihnúť bezdrôtový telefón nabíjačku reálne lacné z ktoréhokoľvek z typických internetových predajní, ale skúste nájsť ten, ktorý je tiež telefónny stojan. [Malcolm] vytvoril svoj vlastný. Použil Qi nabíjačku z DEALEXTREME a pripojil ju k 3D vytlačenému telefónu.

Zatiaľ čo späť, [John] objavil staré rojko v obchode starožitnosti. Nie, neodrážal odvahu Raspberry PI a SD kartou plnú MP3. Práve ho priniesol späť do pracovného stavu. Po opravách elektroinštalácie (žiadny mletý kábel na týchto starých veciach), opravu reproduktora kužeľ, uvedenie nového povrazu na tuner a nahradenie čiapky, [JOHN] má nové staré rádio. Tu je video z kompletnej rekonštrukcie.

Tu je SEGA MASTER SYSTEM (do značnej miery herný stupeň) beží na doske STM32 Dev. Zahrnuté sú aj niektoré ROMy pre niektoré klasické hry – Sonic The Hedgehog, Hrad ilúzie a Leví kráľ. Ak máte túto dosku Stm Discovery, môžete si tu získať emulátor.

[Spencer] Chcel dlhšiu životnosť batérie vo svojom iPhone, takže urobil to, čo by akýkoľvek inžiniersky študent urobil: dal paralelne inú batériu.

Spelebné dosky Niečo s AVR alebo Max232? Vytlačte niektoré z týchto samolepiek a uistite sa, že dostanete pinouts správne. Vďaka, [Marius].