iPhone 14 Plus oficiálne sa predáva tento piatok 7. októbra

March 28, 2023 0 By evfwr

Apple, úplne nový iPhone 14 Plus sa predáva zajtra, piatok, piatok 7. októbra. ide v predaji.

Zatiaľ čo spoločnosť Apple už má nový iPhone 14, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max v predaji po celom svete, 6,7-palcový iPhone 14 Plus musel počkať niekoľko týždňov.

Spoločnosť Apple nepovedala, prečo sa rozhodla prepustiť zariadenia osobitne, ale predobjednávky boli na chvíľu k dispozícii a tí, ktorí dostali svoju objednávku na začiatku, by mali zajtra dostať svoj nový iPhone.

IPhone 14 Plus je prvý iPhone, ktorý nie je procedý, ktorý obsahuje 6,7-palcový displej, čo z neho robí dobrú voľbu pre tých, ktorí chcú toto väčšie zariadenie, ale nechcú sa jariť pre nový Max iPhone 14 Pro Max. Samotné zariadenie je rovnaké ako iPhone 14, čo znamená, že A15 Bionic je spárovaný s tým, čo Apple hovorí, že „najlepšia výdrž batérie v iPhone“.

Zatiaľ čo 6,7 palca, rovnako ako iPhone 14 Pro Max, je potrebné si uvedomiť, že iPhone 14 Plus nemá adaptívnu obnovovaciu frekvenciu 120 Hz ani vždy na displeji. Majte na pamäti, že ak si tieto dve zariadenia vážite pred nákupom.

Medzi ďalšie rozdiely patrí aj dynamický ostrov a nové kamery na iPhone 14 Pro Max.

Zajtra je k dispozícii nový iPhone 14 Plus, počnúc 899 dolárov.

Možno sa tiež chcete pozrieť:

Stiahnutie: iOS 16.1 beta 4 vydané ako verejné spustenie blížiacich sa

Ako opraviť Bad iOS 16 Odtok batérie [Sprievodca]

Jailbreak iOS 16.0.2 v aktualizácii stavu iPhone a iPad

IOS 16 kompatibilné a podporované zariadenia iPhone, iPad, iPod Touch

skryté funkcie iOS 16: 100+ zmien

Stiahnutie: iOS 16.0.2 OTA Profilový súbor, Odkazy na IPSW

Stiahnite si iOS 16 Konečné odkazy IPSW a nainštalujte na iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8 a Plus [tutoriál]

Môžete nás sledovať na Twitteri alebo na Instagrame a dokonca aj naša stránka Facebook, aby ste sa informovali o všetkých najnovších od spoločnosti Microsoft, Google, Apple a Web.